Jäsentiedote 2/2020

Arvoisa Peräkorven elävän musiikin yhdistys PELMU ry:n jäsen,

Peräkorven Elävän Musiikin yhdistys PELMU ry:n kevätkokous pidetään korona tilanne huomioon ottaen perjantaina 7.8.2020 klo 18:00 Peräkorvessa.  Kokouksessa käsitellään kevään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa mukaan kokoukseen.

Kevään aikana pidetyn jäsenkyselyn mukaan suurin osa jäsenistöstä kannatti Peräkorpirockin järjestämistä yksipäiväisenä, koronarajoitukset huomioon ottaen.

Talkooväkeäkin ilmoittautui mukavasti auttamaan järjestelyissä, joten tehdään yhdessä jälleen hieno, turvallinen ja viihtyisä festari tuttuun tapaan!
 

PKR2020  järjestetään 08.08.2020 klo 14:00 alkaen
katso lisää alta ja seuraa myös ajankohtaista tiedotusta pkr.arteli.fi sivustolta.

PKR 2020 08.08.2020

 
Alueella on lavasta katsoen oikealla merkitty parkkialue. Metsän reunaan voi myös leiriytyä. Huolehdi riittävistä välimatkoista ja siisteydestä.

klo 14.00 nostetaan lippu ja bändit aloittavat. Lavalla on käytössä poikkeusjärjestelyitä esiintyjien ja yleisön turvallisuuden takaamiseksi.

Oman turvallisuutesi takaamiseksi huolehdi, että pidät riittävää etäisyyttä toisiin festariporukoihin ja muistat koko ajan käsihygienian merkityksen.

Pelmun info-kahvilassa noudatetaan korona suojauksia.  Maksa mieluiten kortin lähimaksulla ja siirry ostojesi jälkeen pois teltalta. Myynnissä kahvia, pullaa, vichyä, limua, jätskiä ja PKR t-paitoja. Pelmu hupparit vain ennakkotilauksena!


Peräkorpirock 2020 bändit (ei järjestyksessä)

Huojuvakuu
I.F.A
Teitä Palveli: Myyjä
Kardans
Wishing Well
Lelu ft.Krampus
General's War machine

Lost Action Heroes
Mari&Shangadongs
Jukka Törmä
Johtoryhmä

       varalla:
Arcane Omen 

PKR 2020 jälkeen


Sunnuntaina klo 12:00-15:00 puretaan festariteltat ja kannetaan lavalta tavarat takaisin treenikämpälle. Kaikki apukädet tervetulleita!
 

Keep on rockin with Peräkorpi!

 

Peräkorven elävän musiikin yhdistys PELMU ry:n hallitus