Tapahtumakalenteri

PELMUROCK 2024
lauantai, 15. kesäkuu 2024
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto 0400847433

https://pelmurock.webnode.fi/

 

PELMUROCK on jatkumo pitkät perinteet saavuttaneelle Pelmu Ry:n puheenjohtajan Tero Artelin alunperin ideoimalle ja järjestämälle PERÄKORPIROCKille.

PERÄKORPIROCK on ollut jokavuotinen yksityinen kesäjuhla kutsuvieraille jo vuodesta 2001 Peräkorven tilalla. Tapahtuman tärkein teema on ollut hauskan pitäminen ja rentoutuminen. PERÄKORPIROCK on ollut
ei-kaupallinen yksityistilaisuus, johon ovat saaneet osallistua Pelmu Ry:n yhdistyksen jäsenet, bändien jäsenet, kutsuvieraat sekä avecit. 

PERÄKORPIROCKin tavoite ja tarkoitus on ollut tarjota myös uusille aloitteleville bändeille mahdollisuus kokea festaritunnelmaa esiintyjänä sekä ylipäätään päästä esiintymään yleisölle.

PERÄKORPIROCKin perinteet ja arvot siirtyvät nyt kaikkien saataville 15.6.2024 ensimmäistä kertaa järjestettävää PELMUROCKIIN Bowling Corner & Billiardin piha-alueella.

PELMUROCK toteutetaan yhteistyössä Peräkorven Elävän musiikin yhdistyksen jäsenten kanssa, joka pyörii 100% vapaaehtoisvoimin. Tapahtumaan EI OLE SISÄÄNPÄÄSYMAKSUA, eikä esiintyjille makseta korvausta. Tukea voit osoittaa lahjoituksilla Peräkorven Elävän musiikin yhdistykselle ja saapumalla paikalle. Voit tutustua Peräkorven elävän musiikin yhdistyksen toimintaan Pelmun kotisivuilla: Lahjoitukset paikallisen elävän musiikin edistämiseen voit tehdä MobilePaylla #79160

Tapahtuma on ikärajaton, jossa on anniskelualue K18.

Paikka Ojakkalantie 2, 01900 NURMIJÄRVI