Yhdistys on tehnyt pitkäaikaisen sijoituksen ja saanut talven kynnyksellä uuden soitto/varastotilansa käyttöön.

4:stä parakista rakennettu kokonaisuus sisältää soittotilan, sosiaalitilan, sekä varaston.

Uusien tilojen hankinta, asennus ja ylläpito on mahdollistettu lainarahalla, joka on tarkoitus kuolettaa parissa vuodessa.

Projektin kustannusten kattamiseksi käyttö on päätetty olevan "maksullista".

Tilaa vuokrataan hallituksen päättämällä edullisella kertavuokralla, kuukausivuokralla tai vuosivuokralla erillisen sopimuksen mukaan bändeille ja jäsenille. Varaukset hoidetaan yhdistyksen sivujen kautta kalenterisovelluksella, jota varten tarvitset käyttäjätunnuksen sivuille.

Toistaiseksi tiistai-illat ovat ns. pysyväisvarauksen piirissä. Lisää bändejä mahtuu hyvin treenaamaan ja se oliskin suotavaa, jotta saadaan kuluja katettua!

Soitto/sosiaalitila on yhteensä n. 55 m2
Varasto/"säätämö" on yhteensä n. 13 m2

Tilat ovat lukittuja ja niissä on tallentava kameravalvonta. Oveen on tarkoitus löytää jostakin sähkölukko numerokoodilla tai vastaavalla.

Tiloissa on käytettävissä tietokone, WLAN nettiyhteys, kahvio/jääkaappi, mikrouuni, rummut, kitara/bassovahvarit, PA kamat, kosketinsoittimia jne.

Parakille johtava tiestö on pehmeä, eikä parakkien eteen sallita autolla ajoa. Autot tulee jättää vieressä olevan autotallin viereen uudelle parkkialueelle. Tilojen käyttöön on myös tekeillä säännöt, jotta siisteys jne. voidaan taata.

Ensi vuonna on tarkoitus parantaa tiepohjaa parakille asti, mahdollisuuksien mukaan.

Avoimien ovien päivää ollaan järkkäämässä syksyn aikana, jolloin jäsenillä on mahdollisuus tutustua tarkemmin tiloihin. Toki sitä ennenkin voi tulla niitä katsastamaan.

Hallitus haluaa erityisesti kiittää jäseniämme Seppo "Sepi" Jerkkua ja Jarmo Pitkästä, joita ilman projekti ei olisi koskaan edes käynnistynyt! Hallitus on myös päättänyt palkita Sepin tekemästään suuresta talkootyömäärästä yhdistyksen parakkien hyväksi.



Terveisin

Hallitus